printannonsering umeå tidning


Printannonsering – Umeå Tidning

Umeå Tidning når hem till varje hushåll och företag i Umeå kommun varje onsdag, även de som tackar nej till reklam. Umeå Tidning distribueras av Posten och når hem till varje hushåll och företag i Umeå kommun, även de som tackar nej till reklam. När du annonserar i Umeå Tidning exponeras din annons för alla Umeåbor i en vecka. 

Engagemanget från läsarens sida är högt, annonser i tidningen betraktas som lokala nyheter och har därför ett högt värde för läsaren. Gratistidningen spås som ett framtidsmedia i den viktiga funktionen som räckviddsmedia, eftersom upplagan och antalet läsare hela tiden växer.

Var synlig där köpkraften finns 
I Umeå Tidning syns du i en attraktiv miljö där läsaren vill ha reklam. Annonserna i Umeå Tidning är ett sätt att hålla sig uppdaterad om vad som händer i Umeå. 

Hitta nya kunder
Dina följare på sociala medier är personer som gillar dig. För att få ännu fler att överväga dig oftare behöver du annonsera i en kanal som når alla Umeåbor, det gör Umeå Tidning.

Umeå Tidning blev »Årets Gratistidning i Sverige 2015« och fick flest nomineringar av alla Sveriges gratistidningar på branschdagen 2017 (det finns ca 250 stycken).